回顧:  HKML網上比賽  HKML版聚  

標題: 有冇睇新加坡 f1??
zoincia
少尉

UID 5225
精華 0
積分 24
帖子 518
成品數目 24 件
閱讀權限 10
註冊 2005-10-3
來自 江湖
狀態 離線
發表於 2008-9-28 10:56 PM  資料  短消息  加為好友  添加 zoincia 為MSN好友 通過MSN和 zoincia 交談
有冇睇新加坡 f1??

黑夜之神阿郎素

法拉利今次真係威晒

咸仔領先中

由這裡 行過去 行過去 行過去 行過去 行過去 行過去 行過去 行過去...........
頂部
=鋼=
上校

UID 16950
精華 0
積分 3
帖子 4636
成品數目 3 件
閱讀權限 10
註冊 2007-4-17
來自 大天使號...
狀態 離線
發表於 2008-9-28 11:09 PM  資料  短消息  加為好友  添加 =鋼= 為MSN好友 通過MSN和 =鋼= 交談
有啦
真係好嬲囉睇到我
雷干倫原先可以擮番幾分
幫法拉利補住個第一
點知
衰收尾
真係好嬲呀!!!!!!!!!!!
話時話
我行開左一陣之後馬沙就唔知衰咩去到好後
佢衰邊科呀???

頂部
zoincia
少尉

UID 5225
精華 0
積分 24
帖子 518
成品數目 24 件
閱讀權限 10
來自 江湖
狀態 離線
發表於 2008-9-28 11:17 PM  資料  短消息  加為好友  添加 zoincia 為MSN好友 通過MSN和 zoincia 交談

QUOTE:
原帖由 =鋼= 於 2008-9-28 11:09 PM 發表
有啦
真係好嬲囉睇到我
雷干倫原先可以擮番幾分
幫法拉利補住個第一
點知
衰收尾
真係好嬲呀!!!!!!!!!!!
話時話
我行開左一陣之後馬沙就唔知衰咩去到好後
佢衰邊科呀???

畢其仔抄左,出左安全車

佢入pit未甩油喉就開車,拉斷喉

出左安全車,唔知係急乜

由這裡 行過去 行過去 行過去 行過去 行過去 行過去 行過去 行過去...........
頂部
=鋼=
上校

UID 16950
精華 0
積分 3
帖子 4636
成品數目 3 件
閱讀權限 10
來自 大天使號...
狀態 離線
發表於 2008-9-28 11:21 PM  資料  短消息  加為好友  添加 =鋼= 為MSN好友 通過MSN和 =鋼= 交談

QUOTE:
原帖由 zoincia 於 2008-9-28 11:17 PM 發表

畢其仔抄左,出左安全車

出左安全車,唔知係急乜

唔怪得知今日兩個MC都話馬沙令人失望啦
原來係咁
不過雷干真係搞到我好嬲囉
做咩咁鬼急呀佢又
明知無人會影響到佢嫁啦
咸美頓又係佢前面
都唔知佢急乜
你講起油喉
我諗起今日有車隊又係咁
不過係前面個人拉波板糖拉早左
搞到入油個幾個人連人帶喉跟車飛左去xDDDDDDDD

頂部
zoincia
少尉

UID 5225
精華 0
積分 24
帖子 518
成品數目 24 件
閱讀權限 10
來自 江湖
狀態 離線
發表於 2008-9-28 11:32 PM  資料  短消息  加為好友  添加 zoincia 為MSN好友 通過MSN和 zoincia 交談

QUOTE:
原帖由 =鋼= 於 2008-9-28 11:21 PM 發表

原來係咁
做咩咁鬼急呀佢又
明知無人會影響到佢嫁啦
咸美頓又係佢前面
都唔知佢急乜
你講起油喉
我諗起今日有車隊又係咁
不過係前面 ...

馬沙衰左,可能車隊俾左d壓力佢

頂部
hxl657
二等兵

UID 23515
精華 0
積分 4
帖子 62
成品數目 4 件
閱讀權限 10
註冊 2007-11-21
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 =鋼= 於 2008-9-28 11:21 PM 發表

原來係咁
做咩咁鬼急呀佢又
明知無人會影響到佢嫁啦
咸美頓又係佢前面
都唔知佢急乜
你講起油喉
我諗起今日有車隊又係咁
不過係前面 ...

That was David Couthard

頂部
kwan814
少校

熱讚榜勳章   熱讚榜勳章   熱讚榜勳章   熱讚榜勳章  
UID 19063
精華 18
積分 57
帖子 2881
成品數目 57 件
閱讀權限 10
註冊 2007-7-26
來自 納稅北角
狀態 離線
夜景很好看,過程很戲劇性
之前唔係咁鍾意阿朗素,但佢今晚贏得很光榮

頂部
MachineMessiah
二等兵

UID 1983
精華 0
積分 0
帖子 96
成品數目 0 件
閱讀權限 10
註冊 2005-6-14
來自 U.S.A.
狀態 離線
I can't believe Ferrari botched the pit stop for Massa...It was too sad to see him dominating for pretty much the whole weekend only to have his race completely ruined by something that was beyond his control.

The Singapore GP has got to be the best venue for the 2008 season bar none. Now there's talk of Japan being the next race to be held at night in the future.

頂部
lo-yan
上等兵

UID 2396
精華 0
積分 8
帖子 258
成品數目 8 件
閱讀權限 10
註冊 2005-7-1
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MachineMessiah 於 2008-9-29 07:59 AM 發表
I can't believe Ferrari botched the pit stop for Massa...It was too sad to see him dominating for pretty much the whole weekend only to have his race completely ruined by something that was beyon ...

唔止日本站,成個亞洲區賽事FIA想跑夜晚"就"班區州佬睇F1。

頂部
=鋼=
上校

UID 16950
精華 0
積分 3
帖子 4636
成品數目 3 件
閱讀權限 10
來自 大天使號...
狀態 離線
發表於 2008-9-29 07:40 PM  資料  短消息  加為好友  添加 =鋼= 為MSN好友 通過MSN和 =鋼= 交談

QUOTE:
原帖由 lo-yan 於 2008-9-29 11:31 AM 發表

唔止日本站,成個亞洲區賽事FIA想跑夜晚"就"班區州佬睇F1。

亦方便左我地番學的一班
溫完書先睇都唔遲xDDDDDDDDD

頂部
Alex_xelA
上校

UID 3899
精華 0
積分 7
帖子 4961
成品數目 7 件
閱讀權限 10
註冊 2005-8-24
來自 sydney
狀態 離線
發表於 2008-9-30 12:02 AM  資料  短消息  加為好友  添加 Alex_xelA 為MSN好友 通過MSN和 Alex_xelA 交談
i was so pissed off after watching the race, ferrari's so call semi autimatic pit release system is so fking dumb, im mean, whats wrong with a lolli pop man, he could easily oversee the whole procedure and only release when its ready/safe to do so.........

we've already seen ferrari screw up pit stops at the most important time thanks to that stupid system, time for the ferrari race engineers to grow a bloody brain and throw that semi automatic system in the trash. BRING BACK THE LOLLI POP MAN!!!

QUOTE:
原帖由 zoincia 於 2008-9-28 11:17 PM 發表

畢其仔抄左,出左安全車

出左安全車,唔知係急乜

QUOTE:

原來係咁
做咩咁鬼急呀佢又
明知無人會影響到佢嫁啦
咸美頓又係佢前面
都唔知佢急乜
你講起油喉
我諗起今日有車隊又係咁
不過係前面 ...

it was not messa's fault, he got the green light from the head up display saying he could go~ he had a good race up till the pit stop screw him up.
and then he didnt push as hard, but what do u expect, his race is already over and he had to serve a drive through penalty. nothing much he could do

Back...... hopefully......
頂部
=鋼=
上校

UID 16950
精華 0
積分 3
帖子 4636
成品數目 3 件
閱讀權限 10
來自 大天使號...
狀態 離線
發表於 2008-10-1 08:27 PM  資料  短消息  加為好友  添加 =鋼= 為MSN好友 通過MSN和 =鋼= 交談

QUOTE:
原帖由 Alex_xelA 於 2008-9-30 12:02 AM 發表
i was so pissed off after watching the race, ferrari's so call semi autimatic pit release system is so fking dumb, im mean, whats wrong with a lolli pop man, he could easily oversee the whole pro ...

咁就只有希望佢地下一站生生性性啦

頂部