回顧:  HKML網上比賽  HKML版聚  

標題: (12/06)twins讓你兩球.update p.9 131樓(+10)
  本主題由 KC 於 2007-1-27 01:42 PM 關閉 
rexlee
上校
舊化狂人

大毒梟勳章   熱讚榜勳章   熱讚榜勳章  
UID 1340
精華 11
積分 121
帖子 5724
成品數目 121 件
閱讀權限 10
註冊 2004-8-27
來自 脹爆 Studio
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 明天 於 2006-11-5 10:19 PM 發表
代友影左佢隻龍飛,post埋係呢度.....其實佢自己都貼過幾次....

你地個個 d 野都堅到爆, 等我星期六帶定相機準備狂影先~

<--- 加馬, 有得跟明天兄見識吓太開心 o既樣 x 5

頂部
skylover
平民

UID 9084
精華 0
積分 0
帖子 39
成品數目 0 件
閱讀權限 10
註冊 2006-3-12
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 rexlee 於 2006-11-6 02:34 PM 發表

黎緊星期六我長周, 不過下午應該走得甩, 所以應該無問題呀, 不過要遲多兩日先 confirm 到, 因而重要過女友果關, 真係唔好意思!

高咩手, 而家已經完全唔識砌 gun, 只係識玩吓囡囡咁咋......

今晚 check pm 啦, 我會 send 我 mobile 比你 ga 啦~

<--- 好 happy, 因為有得跟明天兄見識吓 o既樣 x 3

頂部
明天
中佐

UID 9476
精華 2
積分 26
帖子 9685
成品數目 26 件
閱讀權限 10
註冊 2006-3-27
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 rexlee 於 2006-11-6 02:39 PM 發表

你地個個 d 野都堅到爆, 等我星期六帶定相機準備狂影先~

<--- 加馬, 有得跟明天兄見識吓太開心 o既樣 x 5

(樓上果個LOGIN係我同事來....佢用我部機入完唔記得LOGOUT....)

再黎:
過唔到女友果關就一齊黎啦,最好帶埋你女友D女性朋友仲好...

<----砌女狂人駕到之興奮樣

頂部
rexlee
上校
舊化狂人

UID 1340
精華 11
積分 121
帖子 5724
成品數目 121 件
閱讀權限 10
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 明天 於 2006-11-6 03:58 PM 發表

(樓上果個LOGIN係我同事來....佢用我部機入完唔記得LOGOUT....)

再黎:
過唔到女友果關就一齊黎啦,最好帶埋你女友D女性朋友仲好...

<----砌女狂人駕到之興奮樣

砌女狂人......

都係一個好名, 既然舊化已經比唔上千影兄, 都係時候改改個 title 囉......

女性朋友? 做兄弟有咩所謂, 不過你哽得落先好 bor~

<--- 慶祝又可以識多幾個朋友 o既開心樣~

p.s. 砌女狂人駕到之興奮樣  <--- 小心比人砌晒你 d 囡呀!!!

頂部
明天
中佐

UID 9476
精華 2
積分 26
帖子 9685
成品數目 26 件
閱讀權限 10
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 rexlee 於 2006-11-6 04:06 PM 發表

砌女狂人......

都係一個好名, 既然舊化已經比唔上千影兄, 都係時候改改個 title 囉......

女性朋友? 做兄弟有咩所謂, 不過你哽得落先好 bor~

<--- 慶祝又可以識多幾個朋友 o既開心樣~

p.s. 砌女狂人駕到之興奮樣  <--- 小心比人砌晒你 d 囡呀!!!

帶囡黎比我砌!帶囡黎比我砌!帶囡黎比我砌!帶囡黎比我砌!帶囡黎比我砌!帶囡黎比我砌!...............

係咁咦都帶件成品囡囡來比我欣賞下啦....咁我呢幾日都開工搞隻囡先,到時有野可以請教!

頂部
rexlee
上校
舊化狂人

UID 1340
精華 11
積分 121
帖子 5724
成品數目 121 件
閱讀權限 10
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 明天 於 2006-11-6 04:10 PM 發表

帶囡黎比我砌!帶囡黎比我砌!帶囡黎比我砌!帶囡黎比我砌!帶囡黎比我砌!帶囡黎比我砌!...............

係咁咦都帶件成品囡囡來比我欣賞下啦....咁我呢幾日都開工搞隻囡先,到時有野可以請教!

果日要返工好煩吓, 而且好多舊件都開始有 d 退色, 不過如果你唔介意睇肉作, 可以帶返上次版聚果隻, 因為比較易運送嗎~

p.s. 你應該記得, 果隻真係好多肉 ga!!!

快 d 開工啦, 到時有咩即刻討論完可以即刻砌埋佢, 跟手下星期一咪出 post 囉~

頂部
jerry556
少校

UID 13534
精華 0
積分 3
帖子 2992
成品數目 3 件
閱讀權限 10
註冊 2006-8-27
狀態 離線
真係值得讚mingming的作品,掂! 工作室又正啦, 好想走去玩下.

頂部
rexlee
上校
舊化狂人

UID 1340
精華 11
積分 121
帖子 5724
成品數目 121 件
閱讀權限 10
狀態 離線
明天兄, 小弟 o既伸請已經批左啦, 星期六應該無問題!!!
(因為我話佢知唔批就同佢一齊去, 實行悶死佢~ )

既然一場去到, 到時都希望大師教吓小弟用部相機, 因為唔知點解 d 相影出黎唔係好得, 唔太清又有 d 暗, 真係唔知點搞............

攝影班下低 b 班同學上

頂部
明天
中佐

UID 9476
精華 2
積分 26
帖子 9685
成品數目 26 件
閱讀權限 10
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 rexlee 於 2006-11-6 04:43 PM 發表

果日要返工好煩吓, 而且好多舊件都開始有 d 退色, 不過如果你唔介意睇肉作, 可以帶返上次版聚果隻, 因為比較易運送嗎~

p.s. 你應該記得, 果隻真係好多肉 ga!!!

快 d 開工啦, 到時有咩即刻討論完可以即刻砌埋佢, 跟手下星期一咪出 post 囉~

星期一出!???邊有咁快出野呀,你估砌真人麼.....

頂部
明天
中佐

UID 9476
精華 2
積分 26
帖子 9685
成品數目 26 件
閱讀權限 10
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 rexlee 於 2006-11-7 09:35 AM 發表
明天兄, 小弟 o既伸請已經批左啦, 星期六應該無問題!!!
(因為我話佢知唔批就同佢一齊去, 實行悶死佢~ )

既然一場去到, 到時都希望大師教吓小弟用部相機, 因為唔知點解 d 相影出黎唔係好得, 唔太清又有 d 暗, 真係唔知點搞............

攝影班下低 b 班同學上

wa.....唔好咁講,叫做玩攝影多年,分享下好了....不如帶幾件好野來,我set好個影棚仔,幫你影低d作品啦!順便當係示範囉....

頂部
rexlee
上校
舊化狂人

UID 1340
精華 11
積分 121
帖子 5724
成品數目 121 件
閱讀權限 10
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 明天 於 2006-11-7 09:55 AM 發表

星期一出!???邊有咁快出野呀,你估砌真人麼.....

原來真係咁易砌 ga, 唔該叔叔果日示範吓啦~

<--- 好天真無邪 o既樣!

頂部
rexlee
上校
舊化狂人

UID 1340
精華 11
積分 121
帖子 5724
成品數目 121 件
閱讀權限 10
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 明天 於 2006-11-7 09:57 AM 發表

wa.....唔好咁講,叫做玩攝影多年,分享下好了....不如帶幾件好野來,我set好個影棚仔,幫你影低d作品啦!順便當係示範囉....

果日要返工, 所以帶唔到 d 咩, 一件都可能得, 不過你地果度 d 作品件件都勁到爆, 駛鬼用我果 d 咩!!!

頂部
明天
中佐

UID 9476
精華 2
積分 26
帖子 9685
成品數目 26 件
閱讀權限 10
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 rexlee 於 2006-11-7 10:00 AM 發表

果日要返工, 所以帶唔到 d 咩, 一件都可能得, 不過你地果度 d 作品件件都勁到爆, 駛鬼用我果 d 咩!!!

勁!??其實......好多時.........實物同睇相........會差好遠.................例如......你見過好多"日本片"既封面.....影到個"女主角"好鬼正.....但一播片睇戲肉,就打晒折扣........

頂部
明天
中佐

UID 9476
精華 2
積分 26
帖子 9685
成品數目 26 件
閱讀權限 10
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 rexlee 於 2006-11-7 09:58 AM 發表

原來真係咁易砌 ga, 唔該叔叔果日示範吓啦~

<--- 好天真無邪 o既樣!

我揾邊個來示範先!???

頂部
rexlee
上校
舊化狂人

UID 1340
精華 11
積分 121
帖子 5724
成品數目 121 件
閱讀權限 10
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 明天 於 2006-11-7 10:06 AM 發表

勁!??其實......好多時.........實物同睇相........會差好遠.................例如......你見過好多"日本片"既封面.....影到個"女主角"好鬼正.....但一播片睇戲肉,就打晒折扣........

果 d 簡直係攝影天才, 完全係兩個人黎.........
(其實我果 d 作品都係 ga!!! )

明天兄果然係好師父, 舉例透徹, 一講就明~

<--- 好佩服 o既樣 x 3

頂部
rexlee
上校
舊化狂人

UID 1340
精華 11
積分 121
帖子 5724
成品數目 121 件
閱讀權限 10
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 明天 於 2006-11-7 10:06 AM 發表

我揾邊個來示範先!???

你講得出咁易, 一定有辦法 o既~

<--- 好天真期待 o既樣 x 3

頂部
rexlee
上校
舊化狂人

UID 1340
精華 11
積分 121
帖子 5724
成品數目 121 件
閱讀權限 10
狀態 離線
好啦, 唔好再吹啦, 唔係一陣比人警告就唔好, 到時再慢慢吹啦~

頂部
明天
中佐

UID 9476
精華 2
積分 26
帖子 9685
成品數目 26 件
閱讀權限 10
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 rexlee 於 2006-11-7 10:13 AM 發表
好啦, 唔好再吹啦, 唔係一陣比人警告就唔好, 到時再慢慢吹啦~

頂部
Levi's
中尉
CNC團

熱讚榜勳章   熱讚榜勳章  
UID 13977
精華 8
積分 43
帖子 705
成品數目 43 件
閱讀權限 10
註冊 2006-9-11
狀態 離線
friend's 作品^^" see see and say say la...........

friend's 作品^^" see see and say say la...........

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
頂部
Levi's
中尉
CNC團

熱讚榜勳章   熱讚榜勳章  
UID 13977
精華 8
積分 43
帖子 705
成品數目 43 件
閱讀權限 10
註冊 2006-9-11
狀態 離線

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
頂部