回顧:  HKML網上比賽  HKML版聚  

標題: [軍曹系列] Keroro Ver 1.5 + 飛行器!!!
謙謙
平民

UID 2138
精華 0
積分 8
帖子 22
成品數目 8 件
閱讀權限 10
註冊 2004-7-14
狀態 離線
[軍曹系列] Keroro Ver 1.5 + 飛行器!!!

今次隻 KERORO 抵玩呀!
可動性同可玩性極高!
上油又易喎,勁正~~~

↑盒囉~~~

↑大家好!我係 KERORO 哟!

↑今日天口好熱呀!

↑聽講軍曹出o左新o野喎,等我去買先!嘿嘿嘿……

↑哎呀……仆Xo添! 好鬼痛呀!

↑邊X個亂掟蕉皮!!!???%$^(%&("#$@$"*!

↑我都係慢慢爬好喇……

↑好o野,終於買到喇!

↑睇o下我個樣幾滿足 ^o^

↑快o的飛番屋企至得!

↑飛呀~ 飛呀~~~

↑下回預告: BB288 SD Strike Freedom Gundam

[ Last edited by 謙謙 on 2006-3-23 at 12:35 AM ]

頂部
謙謙
平民

UID 2138
精華 0
積分 8
帖子 22
成品數目 8 件
閱讀權限 10
註冊 2004-7-14
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by 笑笑口 at 2006-3-23 12:42 AM:
謙兄,你都幾快手下喎!

快得黎又砌得正,利害!
不過隻飛行器有一點點白色的東西,係唔係本身隻飛行器是這樣呢?

好期待你隻Strike Freedom !加 ...

o個o的白色一點點係我噴o架,
想架o野睇落真o的咁咋...... (證明我做得太差了 T_T)

QUOTE:
Originally posted by 神鬥士-Sky at 2006-3-23 12:44 AM:
整得好靚!
不過最正係d旁白!
尤其是第 5 幅

多謝多謝~~~
最緊要大家睇得過癮 XDDDDD

頂部