回顧:  HKML網上比賽  HKML版聚  

標題: 衣家先post既比賽作品sd strike
闇翼
壹等兵
會考啦~_~

UID 2414
精華 0
積分 2
帖子 110
成品數目 2 件
閱讀權限 10
註冊 2005-7-3
來自 TKS
狀態 離線
我成日覺得佢d作品太光...

頂部
lastman
上校

UID 963
精華 3
積分 8
帖子 5482
成品數目 8 件
閱讀權限 10
註冊 2004-3-14
來自 第三世界影友
狀態 離線
發表於 2006-1-31 02:54 PM  資料  短消息  加為好友  添加 lastman 為MSN好友 通過MSN和 lastman 交談 Yahoo!

QUOTE:
Originally posted by 肥叉燒 at 2006-1-30 07:54 AM:
其實唔係我自己自稱多神...
係evin 講架...................

我覺得....有d人既模型有條公式.....
如果冇某d 原素係入面....
個件只係垃圾....
=================================================
人品既 ...

你可唔可以試下砌一隻野簡簡單單,乜都唔改住,只係集中去造好 d 基本功

係造"好"唔係造"左",例如唔好再見到有水口位,見唔到有未補o既夾口,補左o既夾口要執到見唔到條 "la" 同埋冇多左o既補土,跟住上色油得靚 d ,無論你噴定手油都可以再好 d ,手油就油到小  d 筆痕(咁細隻 bb 冇都得),最後滲線做幼 d ,你做得到呢幾樣野就唔會再有人插你

頂部
GARY (king of kill evil)
軍曹
食同訓

UID 553
精華 0
積分 1
帖子 348
成品數目 1 件
閱讀權限 0
註冊 2003-7-15
來自 滅魔會
狀態 離線
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
lastman
上校

UID 963
精華 3
積分 8
帖子 5482
成品數目 8 件
閱讀權限 10
註冊 2004-3-14
來自 第三世界影友
狀態 離線
發表於 2006-2-1 12:32 AM  資料  短消息  加為好友  添加 lastman 為MSN好友 通過MSN和 lastman 交談 Yahoo!

QUOTE:
Originally posted by GARY at 2006-1-31 05:58 PM:

ED嗎係"那西"o羅!

lastman發威"非同少可", 不過肥叉行聽先算哪!

不過lastman係香港人, 但點解用&qu ...

唔係咩發威,只係想講清楚比佢知佢可以做 d 乜,唔想佢又問番我

技術唔好有得學,態度唔好冇得教

個簽名係 copy 自台灣科林某版友的

頂部
蕉仔
少尉
老手

UID 2045
精華 0
積分 6
帖子 566
成品數目 6 件
閱讀權限 10
註冊 2005-6-16
狀態 離線
其實我覺得模型既野都係至在enjoy既姐!!!!!!!好似我咁,雖然比較少人回post,但我都覺得好開心,好enjoy!!!!!!!!!!因為有機會分享自已既成品呀嘛!!!!!!!!!!!!!!

只求有一好作品。
頂部
闇翼
壹等兵
會考啦~_~

UID 2414
精華 0
積分 2
帖子 110
成品數目 2 件
閱讀權限 10
註冊 2005-7-3
來自 TKS
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by 蕉仔 at 2006-2-1 00:40:
其實我覺得模型既野都係至在enjoy既姐!!!!!!!好似我咁,雖然比較少人回post,但我都覺得好開心,好enjoy!!!!!!!!!!因為有機會分享自已既成品呀嘛!!!!!!!!!!!!!!

無錯....
我d post都好少人回....不過我都無咩所謂

就算俾人話係神都唔使真係當自己係神...最多笑下就算...謙虛d

頂部