回顧:  HKML網上比賽  HKML版聚  

標題: [戰機] 10年慢慢砌ICM Su-27~
raymondshe (新手上路)
大佐

熱讚榜勳章   熱讚榜勳章   熱讚榜勳章  
UID 1327
精華 16
積分 61
帖子 10408
成品數目 61 件
閱讀權限 10
註冊 1970-1-1
狀態 離線
10年慢慢砌ICM Su-27~

諗返第一次砌飛機,就係衰係Italeri隻Su-27度
完全估唔到,一隻09年出ge Su-27,都會有奶野ge感覺
唔fit位,機頭扁左,d線亂哂龍,仲有凹凸不平ge表面,
ICM好野

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

或者我再重申一次,科林係一個公開留言o既地方,任何回覆不代表全網站會員.
I will now recap in English...
頂部
大佐

UID 1327
精華 16
積分 61
帖子 10408
成品數目 61 件
閱讀權限 10
註冊 1970-1-1
狀態 離線

或者我再重申一次,科林係一個公開留言o既地方,任何回覆不代表全網站會員.
I will now recap in English...
頂部
大佐

UID 1327
精華 16
積分 61
帖子 10408
成品數目 61 件
閱讀權限 10
註冊 1970-1-1
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 松尾明 於 2009-12-31 09:36 AM 發表
可能係歐元升的關係, 所以貴

隻野淘寶買返黎連運費都係兩舊水,英日月太貴啦

QUOTE:
原帖由 Arnold 於 2009-12-31 01:24 PM 發表
哩個 post ... 最仲要係張相果四舊黃色物件吧

夠砌多幾隻
不過呢款只係fit長記27,ICM要裁細d先用到
[attach]315911[/attach]

頂部
大佐

UID 1327
精華 16
積分 61
帖子 10408
成品數目 61 件
閱讀權限 10
註冊 1970-1-1
狀態 離線
刻過少少線

頂部
大佐

UID 1327
精華 16
積分 61
帖子 10408
成品數目 61 件
閱讀權限 10
註冊 1970-1-1
狀態 離線
刻少少,好似整得好肉酸咁
[attach]316311[/attach]

[attach]316312[/attach]

頂部
大佐

UID 1327
精華 16
積分 61
帖子 10408
成品數目 61 件
閱讀權限 10
註冊 1970-1-1
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 joey 於 2010-1-4 09:04 AM 發表
雷大師發功喇~~~

發癲就有

QUOTE:
原帖由 Arnold 於 2010-1-4 03:03 PM 發表
睇見都心寒  

買左唔砌又好似唔係幾好,而且砌衰左可以賴件野出得衰,又可以賴冇左威廉夾

QUOTE:
原帖由 williamgundam 於 2010-1-4 03:06 PM 發表
  !!! ~ 蟻民接招 !! ~

QUOTE:
原帖由 williamgundam 於 2010-1-6 01:35 PM 發表
      !! ^^

咪轉移視線喎

頂部
大佐

UID 1327
精華 16
積分 61
帖子 10408
成品數目 61 件
閱讀權限 10
註冊 1970-1-1
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 williamgundam 於 2010-1-7 01:33 PM 發表
而家先及倒個標題,雷民咪借 d 依 wor,你架 Su-27 等咩夾呀 !? ~

我呢隻唔o岩用,等你果隻威廉夾ga

頂部
大佐

UID 1327
精華 16
積分 61
帖子 10408
成品數目 61 件
閱讀權限 10
註冊 1970-1-1
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 williamgundam 於 2010-1-8 01:49 PM 發表
雷民版頭 張倉相真係好醒神 !! ~

威廉夾響冰度呀

頂部
大佐

UID 1327
精華 16
積分 61
帖子 10408
成品數目 61 件
閱讀權限 10
註冊 1970-1-1
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 williamgundam 於 2010-1-8 03:11 PM 發表

你地兩個想點 !? ~

QUOTE:
原帖由 紅色惡夢 於 2010-1-8 03:33 PM 發表
尋日係環球見到老長又出左盒su-27 喎~ 果盒砌唔砌得埋

"唔貴"都可以買ge

頂部
大佐

UID 1327
精華 16
積分 61
帖子 10408
成品數目 61 件
閱讀權限 10
註冊 1970-1-1
狀態 離線
幾日時間,每晚整少少

長記意記同ICM都冇ge 干擾彈發射巢
[attach]317054[/attach]

[attach]317055[/attach]

抄AIRES整過個座倉,加埋1set懶人蝦片
[attach]317056[/attach]

[attach]317057[/attach]

[attach]317058[/attach]

跟住就等天皇ge夾啦

頂部
大佐

UID 1327
精華 16
積分 61
帖子 10408
成品數目 61 件
閱讀權限 10
註冊 1970-1-1
狀態 離線
yup,懶人至愛牛記七彩蝦片

頂部
大佐

UID 1327
精華 16
積分 61
帖子 10408
成品數目 61 件
閱讀權限 10
註冊 1970-1-1
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 matleung 於 2010-1-9 01:56 PM 發表

居然可以入到手 去過幾次筲箕灣都空手而回

買左好耐.....
不過內地好似會有出,個panal係現代化ge倉,唔再係一個個表,不過唔係彩色蝦片

頂部
大佐

UID 1327
精華 16
積分 61
帖子 10408
成品數目 61 件
閱讀權限 10
註冊 1970-1-1
狀態 離線
終於成隻o拍埋,跟住就等So大師發功啦

[attach]317777[/attach]

頂部
大佐

UID 1327
精華 16
積分 61
帖子 10408
成品數目 61 件
閱讀權限 10
註冊 1970-1-1
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SIMONLLM 於 2010-1-14 03:17 PM 發表

有冇 CLOSE UP 機頭睇睇.

好肉酸仲要close up

QUOTE:
原帖由 matleung 於 2010-1-14 03:20 PM 發表

都係賣走隻27算囉

都叫砌得埋

QUOTE:
原帖由 akatwins 於 2010-1-14 04:15 PM 發表

老墨有需要出聲得啦,呢set老牛我有,攞去用,要唔要埋nozzles

QUOTE:
原帖由 philipks 於 2010-1-14 09:36 PM 發表
  so detailed!
Raymond you are getting crazier each time

連你都玩我

QUOTE:
原帖由 matleung 於 2010-1-14 09:47 PM 發表

我砌既時候搵你...屋企幾隻27呀

開一隻咪少一隻羅

QUOTE:
原帖由 matleung 於 2010-1-14 10:19 PM 發表

直情係「學生版演掌」呀

你咁講整污糟院長個朵

頂部
大佐

UID 1327
精華 16
積分 61
帖子 10408
成品數目 61 件
閱讀權限 10
註冊 1970-1-1
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SOZAI 於 2010-1-15 01:54 PM 發表

等緊你

頂部
大佐

UID 1327
精華 16
積分 61
帖子 10408
成品數目 61 件
閱讀權限 10
註冊 1970-1-1
狀態 離線
米生飯盒出品探熱針
真係撞都唔斷

[attach]318297[/attach]

頂部
大佐

UID 1327
精華 16
積分 61
帖子 10408
成品數目 61 件
閱讀權限 10
註冊 1970-1-1
狀態 離線
黑底色

銀底+pre shading

masking都冇就噴左

d飛彈應該整唔切,版聚交住齋機先

本帖最近評分記錄
cko   2012-10-14 10:18 PM  讚好  +1   
頂部
大佐

UID 1327
精華 16
積分 61
帖子 10408
成品數目 61 件
閱讀權限 10
註冊 1970-1-1
狀態 離線
resin nozzle已經過時
蝦片nozzle真係冇得彈,正呀

頂部
大佐

UID 1327
精華 16
積分 61
帖子 10408
成品數目 61 件
閱讀權限 10
註冊 1970-1-1
狀態 離線
趕死人啦

頂部