回顧:  HKML網上比賽  HKML版聚  

標題: [gundam] 2009電擊作~~~MG影月騎士高達
  本主題由 ArLip 於 2009-8-4 09:51 PM 加入精華 
豪三子
上尉

UID 1932
精華 1
積分 36
帖子 1399
成品數目 36 件
閱讀權限 10
註冊 2003-6-11
來自 模聊一族
狀態 離線
2009電擊作~~~MG影月騎士高達

這全是通宵之時影下, 隨便手執相機, 作品番黎後慢慢再shot/~.~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

頂部
豪三子
上尉

UID 1932
精華 1
積分 36
帖子 1399
成品數目 36 件
閱讀權限 10
來自 模聊一族
狀態 離線
影完即訓覺, 醒了已是11點!! 半死狀態..

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

頂部
豪三子
上尉

UID 1932
精華 1
積分 36
帖子 1399
成品數目 36 件
閱讀權限 10
來自 模聊一族
狀態 離線
to dtang ,Freddieso ,saviour-sean ,snboy,我傻的, free18 ,williamgundam ,~《北極熊》~ ,jomacin,eimmauyb2010 ,kwan814 ,佐木一狼 ,卡嘉莉.   : thx support, 仲有更多野o係前面麻!!^.^
to raymondshe ,littlemomo : 覆左好十幾個頭啦..ha!
to hide :  要"希生"人地全家, 唔係一下子可以落到手的事
to tojoelee :可以刺激tojoelee 兄的思維, 小弟很恩惠!
to 乳鴿 :深夜時分可能回光反照.你想起舞台打燈效果, 我想起氣功出波...那時真係想唔倒點上色好..
to 小公主:再大d 我驚高達企唔搵//..pa街..
to 小杰 : 你係我2:00點位方向的老友?thx support ar!
to 小白蓮 : 兄台對港畫很熟bor.都唔知乜來頭 我只見佢夠邪合用才買,thx notise .
to heisonson :c 組的, 就黎唔係,ha...
to lastman : 你去左邊呀!?掛住你d作品,,

頂部
豪三子
上尉

UID 1932
精華 1
積分 36
帖子 1399
成品數目 36 件
閱讀權限 10
來自 模聊一族
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小杰 於 2009-8-1 01:33 AM 發表

我今次無去ar~都趕唔到,我講食飯係上次板聚食,同你吹水果個

小杰就係同台我右手那位,?...不吹不相識!...

頂部
豪三子
上尉

UID 1932
精華 1
積分 36
帖子 1399
成品數目 36 件
閱讀權限 10
來自 模聊一族
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 lastman 於 2009-8-2 01:07 AM 發表

賀三子

post屎比人轉左tim, 星期日再set 番先得, thx lastman shot!!

頂部
豪三子
上尉

UID 1932
精華 1
積分 36
帖子 1399
成品數目 36 件
閱讀權限 10
來自 模聊一族
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 龍千影 於 2009-8-2 01:09 AM 發表
係我心目中既3甲之選

...好多野真係估唔倒.. 由其暗馬.. 死左都唔知咩事..

頂部
豪三子
上尉

UID 1932
精華 1
積分 36
帖子 1399
成品數目 36 件
閱讀權限 10
來自 模聊一族
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 rexlee 於 2009-8-2 01:30 AM 發表
改造超強勁, 而且同個地台好 match, 正呀!!!

最鍾意後面 d 蜘蛛網, 好神似~

祝比賽成績理想.

thx rexlee 兄欣賞!金魚街有好多呢d野,有時間都去尋下寶丫..

頂部
豪三子
上尉

UID 1932
精華 1
積分 36
帖子 1399
成品數目 36 件
閱讀權限 10
來自 模聊一族
狀態 離線
紅色惡夢 : 得到你心中的三甲 已好感動~~ha~~
Monel,m1a1rmb , MG110 ,kdash71,c4-ray  ,yiuming  : 謝各大大的欣賞!於願足矣..
dandan: 到時黎既時候,可以睇埋d o靚模....thx
小杰 : 噢 ,謝謝支持!你都砌多d好野出黎丫.
berry :  你講起呢樣野, 下次整個官材都唔錯..
matleung : my god~手下留情/
肥俊 : 謝謝肥俊兄欣賞丫, 我比張原圖你, but 質數未必靚, 不要見怪..pm you later.

頂部
豪三子
上尉

UID 1932
精華 1
積分 36
帖子 1399
成品數目 36 件
閱讀權限 10
來自 模聊一族
狀態 離線
宏輝 : 你唔好放棄, 等你下屆的作品
to cliff : helo, you too . 弓喜你羅第三. later send you photo! 抱抱果 D, 私底下解決..

機動老鬼 ,crabmike ,yiuming ,tt9394 ,buzz ,小公主 ,肥鳥.真 ,JOR ,自來也 ,matleung ,chestert ,littlemomo ,SIMONLLM ,newwave ,RIO ,johnchan ,lastman ,darius666 ,我傻的 ,紅色惡夢,雷 ,chris6200 ,王子老師 ,望 ,smangkk ,ArLip 壇主, tojoelee ,skwong ,龍千影 ,hkio666 ,codychan ,肥牛 ,ten, williamgundam  :

感謝各卿家(排名不分先後)的欣賞,小弟還有其他方面需要向大家學習呢....

頂部
豪三子
上尉

UID 1932
精華 1
積分 36
帖子 1399
成品數目 36 件
閱讀權限 10
來自 模聊一族
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 赤目司令 於 2009-8-5 09:29 PM 發表
wa! 好正ar 三子兄, 幾時無砌4仔, 玩返大比例ga? 比賽用4 仔無咁著數, 呢隻好好多~

好耐冇見赤目兄勒!4仔 驚睇壞小朋友隻眼, 所以唔會lu//不過大比例真係吸引d.. 好似高級組既vicent 哥咁...ha... but 我係唔會放棄4仔的. thx support!!

頂部
豪三子
上尉

UID 1932
精華 1
積分 36
帖子 1399
成品數目 36 件
閱讀權限 10
來自 模聊一族
狀態 離線
多謝各位師兄的支持!來年希望每位作品都各放異彩!!

頂部
豪三子
上尉

UID 1932
精華 1
積分 36
帖子 1399
成品數目 36 件
閱讀權限 10
來自 模聊一族
狀態 離線
thx too all support!!

QUOTE:
原帖由 肥龜 於 2009-8-7 12:58 AM 發表
點搵咁多頭=口=

係覆件製品出來的.XD

頂部